Jobba hos oss

Hjeltes är en liten men växande byrå med bas i Göteborg. Vi jobbar nära varandra i längre och kortare projekt där vi gör skarpt marknadsföringsmaterial för våra kunder på både lokal och global nivå. Många av våra större kunder jobbar med energibesparingar och hållbarhet. Vi säljer inte socker till barn och sånt. 

Idag består Hjeltes av ett Form-team med en erfaren AD och en grym formgivare; ett Film & Graphics-team med två kick-ass videofotografer, och så har vi en erfaren copy och projektledare som jobbar nära våra kunder, samt VD som tar hand om resursplanering och företagets utveckling. 

Oftast sitter vi på kontoret i nya spännande lokaler vid Slakthusområdet nära Gamlestads Torg, men jobbar även hemifrån då och då. För oss är det självklart med kollektivavtal och vi tror på att våra anställda ska ha goa liv på helheten.

Hjeltes söker AD som gillar att både idéa koncept och att dyka ned i produktion

2022-12-15

Till formteamet söker vi nu en till AD/Grafisk formgivare med några års arbetslivserfarenhet. Någon som gillar att både bolla konceptuella idéer och att problemlösa layouter och producera. 

I formteamet jobbar vi med främst med Adobe-sviten i mac-miljö. Här jobbar vi med allt från att ta fram Visuella ID:s till att sätta grafikmanér för vårt grymma Film & Graphics team. Vi skapar och format- och medieanpassat material inom form, text och layout, nyhetsbrev och även social media och viss webb. Powerpoint? Självklart — det är en viktig del av våra kunders vardag och kontaktyta för visuella ID:n. 

Vi söker dig som

… har några års erfarenhet som AD

… är i grunden en positiv människa och som gillar utmaningar inom jobbet.

… brinner för hantverket grafisk form såsom att ta en lite utdaterad visuell ID och fräscha upp den, utan att nödvändigtvis behöva ändra allt. 

… gillar att spåna idéer och tänka konceptuellt, men gillar även att hugga i och producera när det behövs. 

… är van vid dialog med kund för att “ta pulsen” och hitta rätt form för just dem och deras målgrupp och bransch.

… gillar att redigera och skriva text (och inte drar sig för att föreslå ändringar i en text eller rubrik för att harmoniera med övrig layout.)

… ser vikten i att vara konsekvent inom typografi (såsom strecklängder, olika citattecken för olika språk, etc.)

… inte ser sig för fin för att formge i Powerpoint då och då! 

Frilans och nöjd med det? Hör av dig ändå!

Vi letar alltid efter spännande folk att höra av sig till när vi får in uppdrag som kräver extra insatser!